INDSAMLINGEN ER SLUT - Tak for alle bidragene. Grønne stemmer i Odsherreds Byråd
Alternativet Odsherred Rørvig Lokale initiativer

INDSAMLINGEN ER SLUT - Tak for alle bidragene. Grønne stemmer i Odsherreds Byråd

Alternativet lytter og samarbejder Alternativet har 4 kandidater til kommunalvalget den 21. november. Vi er et nyt parti, så vi har ikke nogen økonomi i ryggen. -eller materialer fra sidste valgkamp... Faktisk er vores samlede valgkamp-budget kun på 6650 kr. Kandidaterne prøver selv at spæde til, og har betalt det af fotos og valgplakater, som deres økonomi rakte til. Vi har brug for 1600 kr til at trykke 2000 grønne foldere på genbrugspapir, så flere kan få info om vores politik. -og 900 kr til at sørge for at der er valgplakater i et passende antal lygtepæle rundt omkring. Kommer vi over dette beløb vil der være penge til andet materiale med vores logo på. Vores drøm er et stort Å i mandshøjde. Men det er dyrt. HVIS DU GIVER MERE END 300 kr: Så giver vi en rundvisning på Rådhuset med økologisk kaffe og the. HVIS DU GIVER MERE END 600 kr: Så giver vi et æbletræ! Lidt om vores politik: VISIONEN OM VORES GRØNNE ODSHERRED Vi drømmer om flere lokale anlæg med grøn energi, som lokalsamfundene selv har ansvaret for og vi vil følge op på kommunens initiativer omkring solenergi! Vi ønsker mere vild natur, større biodiversitet, skovrejsning og langt flere bier. Derfor skal der i Odsherred være langt mindre brug af pesticider og andre gifte. En god indikator for naturens tilstand, er mængden og variation af bier. Og bier og andre insekter trives ikke, når der sprøjtes med gift. Vi støtter DN og drømmer om at naturen får en større stemme i byrådet så Odsherred bliver Danmarks giftfri klimakommune. Vores unikke friske luft må ikke ødelægges af emissioner, giftskyer eller lugt af gylle. Vi drømmer om stier, der er så brede at også terrangående kørestole kan komme ud i luften og naturen. Vi arbejder for, at netværket af iværksættere indenfor økologisk produktion, økologiske oplevelser og livsstil sætter nye standarder for innovativt samarbejde. I vores grønne vision samarbejder de økologiske bedrifter om at udvikle Odsherred til et økologisk spisekammer med fælles brand, distribution, læring, produktudvikling og samarbejde med partnere som Hotel og Restaurationsskolen, Lokalkompagniet, skoler og uddannelsessteder. Vi ses i byrådet! Mvh. Marianne Hammelboe Jørgen Sørensen Jacob Antvorskov Steffen Segovia Helbo

Indsamlet beløb:
Mål: 3.500 kr.
Periode:
13-09-2017 20-10-2017

Aktivitet

Donationer:

Seneste donationer

{{don.Amount | number:0}} kr.
{{don.Name}}
{{don.Message}}
INDSAMLINGEN ER SLUT - Tak for alle bidragene. Grønne stemmer i Odsherreds Byråd
Alternativet Odsherred
{{don.MessageAnswer}}
Der er ikke foretaget donationer til denne indsamling endnu.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close